Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3000g722kcal54.3g66g9g69g
Kasvisliemikuutio 78g238kcal7.4g10.5g18.3g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)600g510kcal6g21g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Aurajuusto600g2040kcal120g0g174g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15216g7197kcal384g226.6g488g151.6g
Valittu annoskoko7608g3599kcal192g113.3g244g75.8g
Annoskoko puolitettuna3804g1799kcal96g56.7g122g37.9g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251