Stroganoff Venäläinen

Lisää isoon pannuun voi ja rypsiöljyä.

Ruskista lihat rautapannulla, älä laita kaikkia lihoja kerrallaan, ja ota pois pannulta.

Lisää pannuun sipulit ja kuulota ne.
Lisää jauhot, sinappi ja tomaattisose hyvin sekoittaen.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio, sekoita.

Lisää lihat ja pilkottu porkkana.

Mausta.

Anna kiehua hiljalleen 1-3 tuntia kannen alla välillä sekoittaen.

Aika riippuu siitä kuinka mureaksi haluat lihan.

Lisää lopussa smetana, kerma ja pilkotut herkkukurkut.

Anna kiehahtaa.

Tarkista maku ja mausta tarpeen mukaan!
Lisää lopuksi persiljasilppu ja tarjoa riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Jussi1966
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g1600g2800kcal304g0g176g0g
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Turun sinappi, mieto120g228kcal6g33.6g7.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g780kcal4.3g4.4g84g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 800g160kcal5.5g24g0.8g14.4g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15216g18817kcal799.8g594.2g1446.4g101.6g
Valittu annoskoko7608g9409kcal399.9g297.1g723.2g50.8g
Annoskoko puolitettuna3804g4704kcal200g148.6g361.6g25.4g
Arvot/100g100g124kcal5.3g3.9g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382559