Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 545g2016kcal100.8g59.9g118.3g165.7g
Sokeri 4246g17236kcal0g4242g0g0g
Siirappi 363g1095kcal0.4g269.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1817g5997kcal36.3g54.5g635.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 509g3613kcal3.8g2g406.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g136g545kcal0g134.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g61003kcal282.6g9525g2322g331.4g
Valittu annoskoko7616g30501kcal141.3g4762.5g1161g165.7g
Annoskoko puolitettuna3808g15251kcal70.7g2381.3g580.5g82.9g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297