Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore700g189kcal9.1g33.6g1.4g11.9g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Voi, 1 tl, 5 g70g511kcal0.7g0.7g56g0g
Hunaja 210g694kcal1g169.7g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g700g77kcal5.6g11.2g0.7g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g196g10kcal0.3g0.4g0.8g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 700g1591kcal98g11.9g126g0g
Vesi, vesijohtovesi 2450g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 2450g3741kcal472.9g0g205.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g13929kcal1197.4g500.6g783g29.8g
Valittu annoskoko7616g6965kcal598.7g250.3g391.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna3808g3482kcal299.4g125.2g195.8g7.5g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258