Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 3738g1451kcal16.4g254.2g18.7g97.2g
Kananmuna kuoreton 2056g2933kcal257g6.2g210.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g47g26kcal2.8g1.4g0.9g46.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g935g5607kcal224.3g61.7g504.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl841g7569kcal0g0g841g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g35171kcal1001g647g3151.8g287.8g
Valittu annoskoko7616g17586kcal500.5g323.5g1575.9g143.9g
Annoskoko puolitettuna3808g8793kcal250.3g161.8g788g72g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794