Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4672g3782kcal73.4g786.4g2.3g140.2g
Sipuli (kuorittu)514g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl935g794kcal13.1g41.1g65.4g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g23g40kcal1.9g7.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g9509kcal190.2g1719.4g137.8g297.8g
Valittu annoskoko7616g4755kcal95.1g859.7g68.9g148.9g
Annoskoko puolitettuna3808g2377kcal47.6g429.9g34.5g74.5g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920