Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2138g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2271g9220kcal0g2269.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2138g449kcal6.4g34.2g0g2.1g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g1069g4693kcal39.5g27.8g491.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g28722kcal91.8g4662.4g983.4g4.2g
Valittu annoskoko7616g14361kcal45.9g2331.2g491.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna3808g7181kcal23g1165.6g245.9g1.1g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113