Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1281g2126kcal243.3g0g128.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2561g640kcal25.6g140.9g0g35.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g384g108kcal2.3g22.9g0.8g9.6g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.1g0.3g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.4g
Vesi3201g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 3.2g8.1kcal0.5g0.7g0.1g1.3g
Vehnäjauho, sunnuntai16g56kcal1.9g11.4g0.3g0.5g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g19g32kcal3.3g4.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g6063kcal560.6g379.6g259.8g100.2g
Valittu annoskoko7616g3032kcal280.3g189.8g129.9g50.1g
Annoskoko puolitettuna3808g1516kcal140.2g94.9g65g25.1g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325139