Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3360g24528kcal33.6g33.6g2688g0g
Aurinkokuivattu tomaatti784g1419kcal21.2g94.1g109.8g0g
Valkosipuli 672g728kcal53.1g109.5g4g14.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g448g211kcal6.7g32.7g5.4g13.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro448g138kcal9.4g18.8g2.2g14.3g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g672g1465kcal154.6g0.7g94.1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g672g4368kcal201.6g0g268.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g560g641kcal4.7g35.1g57.1g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g66994kcal969.8g649g6458.8g119.4g
Valittu annoskoko7616g33497kcal484.9g324.5g3229.4g59.7g
Annoskoko puolitettuna3808g16749kcal242.5g162.3g1614.7g29.9g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020