Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g7140g2785kcal42.8g699.7g7.1g128.5g
Vesi, vesijohtovesi 476g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g5569kcal85.6g1399.4g14.2g257g
Valittu annoskoko7616g2785kcal42.8g699.7g7.1g128.5g
Annoskoko puolitettuna3808g1392kcal21.4g349.9g3.6g64.3g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337224