Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 4208g1012kcal76.2g92.6g12.6g96.8g
Vehnäjauho puolikarkea 168g578kcal17.2g117.8g2g5.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2805g926kcal92.6g137.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g281g785kcal53.3g0g61.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g140g1024kcal1.4g1.4g112.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g8650kcal481.4g698.6g377g205.4g
Valittu annoskoko7616g4325kcal240.7g349.3g188.5g102.7g
Annoskoko puolitettuna3808g2163kcal120.4g174.7g94.3g51.4g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204