Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1769g578kcal11g98.3g3.5g45.1g
Sokeri 1013g4110kcal0g1011.6g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g713g2496kcal12.1g634.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1540g1934kcal169.4g4g138.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1426g4894kcal145.3g998.4g17.1g49.9g
Grahamjauho 285g935kcal30.1g173.1g6.3g28.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g71g285kcal0g70.6g0g0g
Leivinjauhe 57g100kcal3g21.6g0g0.3g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g171g565kcal13.7g104.4g3.3g32.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 571g4036kcal0g0g456.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g39866kcal769.2g6233.4g1251g312g
Valittu annoskoko7616g19933kcal384.6g3116.7g625.5g156g
Annoskoko puolitettuna3808g9967kcal192.3g1558.4g312.8g78g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604