Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino1050g3570kcal241.5g556.5g38.8g63g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g105g119kcal0.7g24.2g0.1g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl1050g399kcal10.5g94.5g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Rypsiöljy 196g1733kcal0g0g196g0g
Basilika, tuore 70g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g875g2144kcal157.5g5.2g166.2g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1750g350kcal10.5g57.7g5.2g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2450g319kcal27.4g24g4.9g29.4g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g17623kcal907.2g1595.2g824.2g188.8g
Valittu annoskoko7616g8811kcal453.6g797.6g412.1g94.4g
Annoskoko puolitettuna3808g4406kcal226.8g398.8g206.1g47.2g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565