Munakoiso-sitruunapasta

Ennen ruoan valmistusta viipaloi munakoiso ja ripottele siivujen päälle suolaa, anna munakoisojen "itkeä" ylimääräistä nestettä pois 1-2 tunnin ajan.

Pyyhi ylimääräinen neste ja suola munakoisoista esimerkiksi talouspaperiin.

Paista valkosipuli ja sipuli pehmeäksi oliiviöljyssä.

Lisää 2-3 sitruunan raastettu kuori ja mehut.

Lisää munakoiso, ja hauduta kannen alla kypsäksi.

Lisää pari desiä kermaa, ja mausta kastike suolalla ja kunnon tujauksella pippuria.

Sekoita kastike al dente -tagliatellepastan sekaan.

Aivan uskomattoman herkullista - tämän reseptin myötä munakoison, valkosipulin ja sitruunan liitto on sinetöity ainakin minun kotikeittiössäni!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Hawa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 641g2117kcal12.8g19.2g224.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton641g135kcal1.9g10.3g0g0.6g
Sipuli 321g97kcal4g15.4g0.6g5.5g
Valkosipuli 160g174kcal12.7g26.1g1g3.4g
Munakoiso 2565g574kcal12.8g79.5g5.1g64.1g
Oliiviöljy 80g709kcal0g0g80.2g0g
Nauhapasta, Tagliatelle, Rainbow3207g11544kcal384.8g2405.1g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15232g30699kcal858g5111.2g719g147.2g
Valittu annoskoko7616g15349kcal429g2555.6g359.5g73.6g
Annoskoko puolitettuna3808g7675kcal214.5g1277.8g179.8g36.8g
Arvot/100g100g202kcal5.6g33.6g4.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63368