Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g63g344kcal0.6g0.6g37.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g38kcal1.1g6.9g0.2g1.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 55g167kcal4.8g30.5g1g7.6g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 250g81kcal7.3g5g1.5g8.8g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g50g170kcal10.8g0.5g14g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100g34kcal3.1g4.9g0.1g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g2390kcal90.8g194.4g127.4g43.4g
Valittu annoskoko762g1195kcal45.4g97.2g63.7g21.7g
Annoskoko puolitettuna381g598kcal22.7g48.6g31.9g10.9g
Arvot/100g100g157kcal6g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439