Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 50g15kcal0.5g2.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen23g9kcal0.5g2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g25g9kcal0.2g0.6g0.3g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g500g190kcal5.5g41.5g0.5g8g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g649kcal17.6g99.4g19.4g19.8g
Valittu annoskoko762g325kcal8.8g49.7g9.7g9.9g
Annoskoko puolitettuna381g162kcal4.4g24.9g4.9g5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792