Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 120g208kcal9.1g2.8g18g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi120g540kcal7.8g71.9g25.2g3.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton48g345kcal0g0g38.4g0g
Mangosose, Piltti150g90kcal0.6g22.5g0.6g1.5g
Sokeri 51g207kcal0g50.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3.6g13kcal3.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g3763kcal71.4g318.4g249g10.4g
Valittu annoskoko762g1882kcal35.7g159.2g124.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna381g941kcal17.9g79.6g62.3g2.6g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199