Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 166g56kcal1.1g9.2g0.2g2.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g107g639kcal25.6g7g57.5g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g166g100kcal16.6g7.2g0.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g3.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.1g0g0.1g8.5g
Kananmuna kuoreton 306g437kcal38.3g0.9g31.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g2476kcal163.8g51.2g179.4g21.6g
Valittu annoskoko762g1238kcal81.9g25.6g89.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna381g619kcal41g12.8g44.9g5.4g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.4g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500