Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g301g72kcal5.4g9g1.5g5.7g
Sipuli (kuorittu)151g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 301g994kcal6g9g105.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g2223kcal27.2g51.6g214.4g17.4g
Valittu annoskoko762g1112kcal13.6g25.8g107.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna381g556kcal6.8g12.9g53.6g4.4g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750