Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 100g354kcal0.3g0g39.9g0g
Sokeri 127g516kcal0g127g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g128kcal11.2g0.3g9.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 97g333kcal9.9g68g1.2g3.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe50g184kcal1.9g40.9g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten25g82kcal5.9g11.2g5.2g2.7g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g100g304kcal9.7g61.1g2g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g3870kcal78.6g632.4g117.4g41.2g
Valittu annoskoko762g1935kcal39.3g316.2g58.7g20.6g
Annoskoko puolitettuna381g967kcal19.7g158.1g29.4g10.3g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182