Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 395g563kcal49.3g1.2g40.5g0g
Canderel makeutusjauhe12g46kcal0.3g11.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.6g
Kuohukerma,valio,2dl239g813kcal4.8g7.2g83.7g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g93g484kcal6.7g31.1g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g3961kcal127.2g117.8g327.6g7.2g
Valittu annoskoko762g1981kcal63.6g58.9g163.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna381g990kcal31.8g29.5g81.9g1.8g
Arvot/100g100g260kcal8.3g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580