Tarte Tatin

1. Sekoita kuivat aineet ja huoneenlämpöinen voi monitoimikoneella murutaikininaksi.

Lisää muna ja vesi.

2. Sulata voi ja sokeri valurautapannulla.

Paloittele omenat isoiksi lohkoiksi ja lado voi-sokerisulan päälle.

Sekoittele ja anna omenoiden karamellisoitua heti.

Ota pannu levyltä.

3. Lusikoi taikina omenoiden päälle ja peitä ne ohuella kerroksella.

Paista omenatorttua uunissa n. 20 minuuttia 225 asteessa.

4. Irrota torttu reunoilta ja kumoa ylösalaisin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen56g405kcal0.6g0.6g45g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g525g179kcal1.1g37.3g1.6g9.5g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g38g141kcal0.1g35.3g0g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.1g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g2363kcal13.8g356.8g94.4g22.4g
Valittu annoskoko762g1182kcal6.9g178.4g47.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna381g591kcal3.5g89.2g23.6g5.6g
Arvot/100g100g155kcal0.9g23.4g6.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317748