Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g180g25kcal3.3g1.3g0.7g3.6g
Mango (tuore)150g101kcal0.8g23g0.5g3.2g
Avokado, kuorittu, kivetön 180g357kcal4.7g1.4g35g12.1g
Verigreippi, annos 250g150g78kcal1.4g19.7g0.3g3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g75g676kcal0g0g75.1g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g23g23kcal0g4.7g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1524g2528kcal20.8g101.4g223.2g43.8g
Valittu annoskoko762g1264kcal10.4g50.7g111.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna381g632kcal5.2g25.4g55.8g11g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.7g14.6g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334037