Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 169g59kcal7.8g3.3g0.5g4.2g
Pinaattipakaste 150g84g12kcal1.6g0.3g0.4g1.1g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 113g150kcal9.5g19.8g2.2g5.6g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.8g10kcal0.5g1.2g0.6g0.3g
Sipuli kuivattu 1.7g4.6kcal0.2g0.6g0g0.6g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)79g185kcal15.7g0.4g13.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g84g316kcal11.1g59.9g4.9g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1525g1522kcal92.8g171g49.6g33.8g
Valittu annoskoko763g761kcal46.4g85.5g24.8g16.9g
Annoskoko puolitettuna381g381kcal23.2g42.8g12.4g8.5g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148