Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 5600g1555kcal66.6g227.4g11.2g117.6g
Sipuli 220g67kcal2.8g10.6g0.4g3.7g
Voi 40% rasvaa 80g300kcal1.5g1.6g32.5g0g
Piirakkataikina Sunnuntai1600g5920kcal80g512g400g32g
Siirappi, tumma120g384kcal0.1g88.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15240g16452kcal302g1680.8g888.2g306.6g
Valittu annoskoko7620g8226kcal151g840.4g444.1g153.3g
Annoskoko puolitettuna3810g4113kcal75.5g420.2g222.1g76.7g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903