Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl113g450kcal0g112.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen38g206kcal0.4g0.4g22.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai110g384kcal13.2g77.9g2.3g3.3g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Raparperi 188g63kcal1.3g10.3g0.2g2.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen113g37kcal3.7g5.5g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Oivariini vähärasvainen17g93kcal0.2g0.2g10.1g0g
Perunajauho 1dl=70g11g38kcal0g9.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g2904kcal66.6g448.2g90.4g11.8g
Valittu annoskoko764g1452kcal33.3g224.1g45.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna382g726kcal16.7g112.1g22.6g3g
Arvot/100g100g190kcal4.4g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624