Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 3000g1010kcal20.7g165g3g42g
Mansikka 1680g782kcal8.4g141.1g3.4g31.9g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2550g9945kcal0g2499g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15260g23474kcal58.2g5610.2g12.8g147.8g
Valittu annoskoko7630g11737kcal29.1g2805.1g6.4g73.9g
Annoskoko puolitettuna3815g5869kcal14.6g1402.6g3.2g37g
Arvot/100g100g154kcal0.4g36.8g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131463