Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g1800g360kcal45g21.6g9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1920g3187kcal364.8g0g192g0g
Tomaattimurska, 1 prk3200g858kcal19.2g169.6g6.4g44.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g18g64kcal1.8g14g0.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g93g2.8kcal0g0.9g0.9g0g
Timjami 16g45kcal1.5g4.3g1.2g5.9g
Basilika, kuivattu 24g61kcal3.5g4.9g1g9.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl80g200kcal9.6g1.2g17.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15262g11186kcal901.2g471.4g618.8g134.6g
Valittu annoskoko7631g5593kcal450.6g235.7g309.4g67.3g
Annoskoko puolitettuna3816g2797kcal225.3g117.9g154.7g33.7g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267