Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai2394g8859kcal119.7g766.2g598.6g47.9g
Pinaattipakaste 150g898g126kcal17.1g3.6g4.5g11.7g
Parsakaali brokkoli 898g315kcal41.5g17.5g2.7g22.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1197g3581kcal215.5g14.4g299.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots299g1856kcal86.8g38.9g164.6g11.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1197g1030kcal37.1g52.7g71.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu718g905kcal79g2.2g64.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g33341kcal1193.4g1791g2412.2g186.2g
Valittu annoskoko7632g16671kcal596.7g895.5g1206.1g93.1g
Annoskoko puolitettuna3816g8335kcal298.4g447.8g603.1g46.6g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218