Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g3000g2130kcal48g480g3g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli420g113kcal5.9g16g2.5g4.6g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 900g1563kcal158.5g0g103.9g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g90g14kcal3g0.9g0.3g0.9g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1980g1089kcal61.4g126.7g39.6g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)42g302kcal0g0g33.6g0g
Kesäporkkana (Pirkka)1200g300kcal7.2g63.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g11025kcal568g1374.4g370.6g11g
Valittu annoskoko7632g5512kcal284g687.2g185.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna3816g2756kcal142g343.6g92.7g2.8g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957