Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen3596g4675kcal611.4g71.9g294.9g3.6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1199g168kcal22.8g4.8g6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1998g5394kcal219.8g959g59.9g4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 799g546kcal12g33.6g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g21650kcal1738.4g2151.6g802g16.8g
Valittu annoskoko7632g10825kcal869.2g1075.8g401g8.4g
Annoskoko puolitettuna3816g5413kcal434.6g537.9g200.5g4.2g
Arvot/100g100g142kcal11.4g14.1g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128902