Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3029g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 303g226kcal39.7g3.3g1.2g20.9g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 327g2893kcal0g0g327.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3937g13509kcal401.2g2756g47.2g137.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g33255kcal881.8g5518.6g751g317.4g
Valittu annoskoko7632g16627kcal440.9g2759.3g375.5g158.7g
Annoskoko puolitettuna3816g8314kcal220.5g1379.7g187.8g79.4g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760