Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2399g576kcal28.8g81.5g4.8g50.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g600g2099kcal36g455.7g10.2g12g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha959g1593kcal182.3g0g95.9g0g
Sipuli 480g145kcal6g23g1g8.2g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.8g14kcal0.5g2g0.1g1.3g
Chili mausteseos, Old El Paso10g27kcal0.8g4.7g0.6g0g
Siirappi 96g289kcal0.1g71.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g9639kcal520.4g1299.4g226g146.8g
Valittu annoskoko7632g4820kcal260.2g649.7g113g73.4g
Annoskoko puolitettuna3816g2410kcal130.1g324.9g56.5g36.7g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943