Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2087g1753kcal23g381.9g8.3g37.6g
Sitruunamehu, laimentamaton179g38kcal0.5g2.9g0g0.2g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g1193g8586kcal0g0g954g0g
Sokeri 1520g6172kcal0g1518.9g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g984g1407kcal67.9g1.7g56.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1550g5319kcal158g1085.2g18.6g54.3g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.5g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g217kcal2.1g47.5g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g47192kcal509.2g6121.2g2078.2g184.8g
Valittu annoskoko7632g23596kcal254.6g3060.6g1039.1g92.4g
Annoskoko puolitettuna3816g11798kcal127.3g1530.3g519.6g46.2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468