Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3960g5649kcal495g11.9g405.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2340g655kcal14g139.2g4.7g58.5g
Voi 252g1828kcal3g1g204.9g0g
Hunaja 180g595kcal0.9g145.4g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g900g3240kcal252g18g243g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g23933kcal1529.8g631g1717g117g
Valittu annoskoko7632g11967kcal764.9g315.5g858.5g58.5g
Annoskoko puolitettuna3816g5983kcal382.5g157.8g429.3g29.3g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318