Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3392g7511kcal593.6g0g576.6g0g
Kananmuna kuoreton 1066g1521kcal133.3g3.2g109.3g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g969g1134kcal27.1g38.8g96.9g0g
Edamer Viipale, annos 18g969g3121kcal242.3g19.4g232.6g0g
Sipuli 363g110kcal4.5g17.4g0.7g6.2g
Valkosipuli 121g131kcal9.6g19.7g0.7g2.5g
Tomaatti 727g166kcal4.1g25.1g2.2g10.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1.1g3.7g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g27440kcal2031.2g254.6g2038.6g43g
Valittu annoskoko7632g13720kcal1015.6g127.3g1019.3g21.5g
Annoskoko puolitettuna3816g6860kcal507.8g63.7g509.7g10.8g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249