Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 2072g524kcal10.4g87g4.1g39.4g
Kaali, valkokaali766g162kcal9.2g26g1.5g16.1g
Parsakaali brokkoli 180g63kcal8.3g3.5g0.5g4.5g
Timjami 18g51kcal1.6g4.9g1.3g6.7g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 3604g8299kcal454.5g27.4g716.9g0.7g
Oliiviöljy 451g3984kcal0g0g450.5g0g
Persilja 360g99kcal5g4g0.7g28.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g26460kcal982.6g323g2351.8g198.6g
Valittu annoskoko7632g13230kcal491.3g161.5g1175.9g99.3g
Annoskoko puolitettuna3816g6615kcal245.7g80.8g588g49.7g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996