Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1760g493kcal10.6g104.7g3.5g44g
Kananmuna kuorineen punnittu760g957kcal83.6g2.3g68.4g0g
Maksa naudan 4220g5530kcal775.6g245.6g156.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g241g1760kcal2.4g2.4g192.9g0g
Sipuli (kuorittu)651g176kcal8.5g31.3g1.3g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g17833kcal1761.4g772.6g844.4g110.2g
Valittu annoskoko7632g8916kcal880.7g386.3g422.2g55.1g
Annoskoko puolitettuna3816g4458kcal440.4g193.2g211.1g27.6g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310632