Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)77g424kcal0.8g0.8g46.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai784g2745kcal94.1g556.9g16.5g23.5g
Sokeri510g2071kcal0g509.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1386g1746kcal152.4g4.2g124.7g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus361g1155kcal39.7g231g5.8g28.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4514g1490kcal149g221.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g19261kcal872g3047.4g386.4g104.8g
Valittu annoskoko7632g9630kcal436g1523.7g193.2g52.4g
Annoskoko puolitettuna3816g4815kcal218g761.9g96.6g26.2g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230