Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2098g4647kcal367.2g0g356.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g120g120kcal1.8g26.4g0.6g2.5g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g1199g719kcal10.8g62.4g48g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino2098g7344kcal272.8g1405.9g52.5g125.9g
Lihaliemkuutio maggi extra60g168kcal5.4g5.7g13.8g0.1g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g48g424kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g26962kcal1318.6g3025.8g1040g274.6g
Valittu annoskoko7632g13481kcal659.3g1512.9g520g137.3g
Annoskoko puolitettuna3816g6740kcal329.7g756.5g260g68.7g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578