Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1200g864kcal30g201.6g1.2g0g
Juuriselleri 900g283kcal11.2g41.4g1.8g27.9g
Palsternakka 1200g763kcal6g141.6g4.8g54g
Peruna, keskikokoinen 60g1200g720kcal18g156g1.2g10.8g
Fenkoli, annos 100g600g186kcal7.4g43.7g1.2g18.6g
Rypsiöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1200g1140kcal96g168g8.4g96g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 390g128kcal2.4g21.7g0.8g9.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g8836kcal343.2g1549.2g113.2g434.6g
Valittu annoskoko7632g4418kcal171.6g774.6g56.6g217.3g
Annoskoko puolitettuna3816g2209kcal85.8g387.3g28.3g108.7g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840