Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3366g5588kcal639.6g0g336.6g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)962g625kcal30.8g46.2g33.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g361g1154kcal32.5g187.6g21.6g32.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 962g430kcal1.8g90.6g1g17.3g
Sipuli 721g218kcal9g34.6g1.4g12.3g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g505g449kcal75.7g2.5g15.1g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g721g2020kcal137.1g0g165.9g7.2g
Siirappi 34g102kcal0g24.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15264g21172kcal1853g772.8g1150.6g138.6g
Valittu annoskoko7632g10586kcal926.5g386.4g575.3g69.3g
Annoskoko puolitettuna3816g5293kcal463.3g193.2g287.7g34.7g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706