Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 100g355kcal0.3g0g40g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu102g129kcal11.2g0.3g9.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe50g185kcal1.9g41g1.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten25g83kcal5.9g11.2g5.2g2.7g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g100g305kcal9.7g61.3g2g14.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1529g3883kcal78.6g634.2g117.8g41.2g
Valittu annoskoko765g1941kcal39.3g317.1g58.9g20.6g
Annoskoko puolitettuna382g971kcal19.7g158.6g29.5g10.3g
Arvot/100g100g254kcal5.1g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182