TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)1664g4609kcal183g848.5g48.2g46.6g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)2662g7427kcal479.2g0g612.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Porkkana 359g118kcal2.2g20g0.7g9.2g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g459g92kcal2.8g17.4g1.4g27.6g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%725g1668kcal210.4g18.1g87g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1331g1597kcal38.6g59.9g133.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g100g898kcal0g0g99.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g32953kcal1838.6g1952.8g1968g175g
Valittu annoskoko7640g16477kcal919.3g976.4g984g87.5g
Annoskoko puolitettuna3820g8238kcal459.7g488.2g492g43.8g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222945