Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g1801g1561kcal300.7g41.4g12.6g0g
Kvinoa, jyvät1000g3741kcal130g690.2g60g60g
Vesi, vesijohtovesi 2501g0kcal0g0g0g0g
Persilja 500g137kcal6.9g5.5g1g40g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g500g1961kcal165.1g0g142g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1000g330kcal33g49g0g0g
Rypsiöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g5g12kcal0.5g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g16812kcal1279g1600g567.6g208.6g
Valittu annoskoko7640g8406kcal639.5g800g283.8g104.3g
Annoskoko puolitettuna3820g4203kcal319.8g400g141.9g52.2g
Arvot/100g100g110kcal8.4g10.5g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296395