Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1000g351kcal46.2g19.5g3g25g
Lanttu 287g83kcal2.9g13.2g0.9g5.2g
Kasvisliemikuutio 110g335kcal10.4g14.8g25.8g1.8g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaattipyree, Pirkka150g123kcal5.1g28.5g1.5g1.5g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Seiti pakaste 1500g1163kcal263.3g0g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3499g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g5914kcal683.4g240g230.4g90.4g
Valittu annoskoko7640g2957kcal341.7g120g115.2g45.2g
Annoskoko puolitettuna3820g1479kcal170.9g60g57.6g22.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160