Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g80g78kcal1.2g20g0.2g8.5g
Mantelirouhe, 1 rkl160g925kcal33.8g8.5g80.8g18.6g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl400g200kcal0g44g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g2000g1200kcal8g300g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä1000g1700kcal10g440g10g0g
Flora Vanilla 12%2000g3800kcal90g320g240g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g2000g1300kcal220g84g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15280g18404kcal726g2433g674g54.2g
Valittu annoskoko7640g9202kcal363g1216.5g337g27.1g
Annoskoko puolitettuna3820g4601kcal181.5g608.3g168.5g13.6g
Arvot/100g100g120kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301