Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g877g964kcal26.3g28.1g87.7g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g1368g752kcal23.2g90.3g32.8g16.4g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g982g2945kcal83.5g530.2g44.2g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka2805g4713kcal561g0g280.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g70g119kcal3.9g11.3g6.5g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g70g9kcal0.1g2g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio421g1220kcal109.4g0g88.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%1052g2998kcal326.1g0g178.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15288g27442kcal2267g1323.8g1438g32.8g
Valittu annoskoko7644g13721kcal1133.5g661.9g719g16.4g
Annoskoko puolitettuna3822g6861kcal566.8g331g359.5g8.2g
Arvot/100g100g180kcal14.8g8.7g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310364