Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g3520g5984kcal528g0g422.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 3200g1898kcal313.9g96g12.8g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g480g48kcal7.2g0g2.9g408g
Voi 448g3250kcal5.3g1.8g364.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15296g22359kcal1708.8g195.6g1604.6g816g
Valittu annoskoko7648g11180kcal854.4g97.8g802.3g408g
Annoskoko puolitettuna3824g5590kcal427.2g48.9g401.2g204g
Arvot/100g100g146kcal11.2g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268609