Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino1999g6996kcal259.9g1339.3g50g119.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1599g5126kcal428.1g0g382.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g3118g1310kcal49.9g268.2g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.5g2g67.6g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)272g326kcal8.2g11.1g27.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15296g29397kcal1657.2g3241.2g1061.4g239.8g
Valittu annoskoko7648g14699kcal828.6g1620.6g530.7g119.9g
Annoskoko puolitettuna3824g7349kcal414.3g810.3g265.4g60g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511